середа, 31 жовтня 2007 15:06

Під час виступу Олексія Нємова розвалилося кріплення на перекладині

 

27 жовтня в київському Палаці спорту олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, 29 років, усьоме провела шоу "Золота Лілія".

На семитисячній арені не було вільних місць, тому бажаючі потрапити на цей захід сиділи на сходах та стояли у проходах між секторами.

Серед почесних гостей турніру дев"ятиразова олімпійська чемпіонка Лариса Латиніна, 72 роки.

— Головне навіть не те, що Лілія — олімпійська, а те, що ця тендітна дівчинка має дуже добре серце, — каже Латиніна.

Крім Подкопаєвої, на шоу запросили чотириразового олімпійського чемпіона зі спортивної гімнастики Олексія Нємова та олімпійську чемпіонку з художньої гімнастики Юлію Барсукову.

Захід розпочався композицією на музику Яна Тірсена у виконанні балету "Фрі-Арт" та Лілії Подкопаєвої. Учасники майже з усіх континентів демонстрували вміння в акробатиці, еквілібристиці, балеті, брейк-дансі, капоері. Виступав і чемпіон світу з бодибілдингу Даррем Чарльз із Барбадосу. Зливу аплодисментів викликав 12-річний росіянин Олексій Голобородько — найгнучкіша дитина планети.

Лілія Подкопаєва з партнером по "Танцях із зірками-3" Кирилом Хітровим станцювали танго.

Під час виступу Олексія Нємова на перекладині сталося те, чого не чекав ніхто. Коли гімнаст не встиг зробити й трьох махів, розвалилося кріплення на снаряді. Після падіння росіянин хотів продовжити виступ. Та вдруге встановлювати перекладину організатори не ризикнули. Зі сцени Нємов ішов кульгаючи.

— Нічого страшного не сталося. Просто в конструкції відлетів болт, — зауважує чоловік Подкопаєвої Тимофій Нагорний. — Із Нємовим все гаразд. Травми немає. Він навіть хотів, щоб перекладину знову встановили. Льоха ж боєць!

Після закінчення шоу неподалік службового входу вболівальники довго чекали на організаторку шоу. Однак Подкопаєва залишила Палац спорту значно раніше — вона поспішила на зйомки "Танців із зірками-3".

Зараз ви читаєте новину «Під час виступу Олексія Нємова розвалилося кріплення на перекладині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути