Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 06:05

Треба стежити за Циганковим і Хачеріді

23 березня футбольна збірна України проведе перший товариський матч 2018 року. Суперник — Саудівська Аравія, матч почнеться о 21:00 за Києвом. За чотири дні в наступному контрольному поєдинку наші зустрінуться з Японією.

Ігри відбудуться в Іспанії та Бельгії відповідно. Опоненти готуються до участі у фінальній частині Кубка світу. Ми — просто заповнюємо матчами період, виділений міжнародною футбольною федерацією для збірних. Інтерес до зустрічі меншає ще й тому, що з Японією гратимемо о 15:20 у вівторок. Не всі українські уболівальники зможуть подивитися поєдинок.

Уперше до збірної викликали нападаючого 20-річного Романа Яремчука із бельгійського "Гента". Але не зіграє через травму. Як і ветеран Андрій Ярмоленко.

Натомість цікаво — як проявить себе Віктор Циганков із київського "Динамо". Фланговий півзахисник нині — найкращий український футболіст. Напевно, вперше з 4 березня на поле вийде центральний захисник Євген Хачеріді. Його вивели зі складу "Динамо" через конфлікт із тренерським штабом. Попри це, викликали до збірної.

Між Федерацією футболу та столичним клубом напружені стосунки. Шевченку вигідно буде випустити захисника. Той зробить усе, аби показати свій максимум. Цим кине тінь на рішення тренерів "Динамо" — "маринують" на лаві запасних футболіста такого класу. Водночас Хачеріді зміцнить свої позиції у потенційних перемовинах із новим клубом. Імовірно, ним буде донецький "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «Треба стежити за Циганковим і Хачеріді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути