четвер, 02 грудня 2021 07:15

"Молодіжка" посяде друге місце

Молодіжна збірна України вдало стартувала у відборі до Євро-2023. Команда тренера 40-річного Руслана Ротаня після шес­ти турів посідає друге місце у групі. Відстає від лідера — Франції — на три очки та випереджає Північну Македонію, яка йде третьою, на сім.

Пряму путівку до фінальної стадії отримають переможці дев'яти груп і найкраща друга. Інші команди, які посядуть другі місця, розіграють між собою в стикових матчах ще чотири путівки на Євро. До них приєднаються Румунія та Грузія — співгосподарі фінальної частини.

Підопічні Руслана Ротаня двічі перемогли Сербію. Здолали Фарери та Вірменію. Зіграли внічию з Північною Македонією на виїзді. Але в передмісті Парижа їх розгромили французи.

Руслан Ротань прогресує як тренер. Минулий відбір він провалив. Але набув досвіду. Почав грати прагматично — швидко переходити середину поля.

Вирізняються флангові футболісти — Михайло Мудрик з "Шахтаря" та один із лідерів "Дніпра-1" Олександр Назаренко. Вони швидкі. Відкриттям став гравець "Металіста-1925" Дмитро Криськів. Півзахисник забив три м'ячі. Тренер не має в розпорядженні правого захисника. Тому ставить туди Олексія Сича з "Руха" — опорника. В центрі оборони також кадрові проблеми.

Розчаровують форварди. Динамівець Владислав Супряга через травми майже не виступає за "молодіжку". Микола Кухаревич не має ігрової практики в Бельгії — він орендований "Труа". Данила Сикана викликають до національної команди.

Зараз ви читаєте новину «"Молодіжка" посяде друге місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути