Ексклюзиви
пʼятниця, 13 вересня 2019 00:31

"Молодіжці" не вистачає зіграності

Молодіжна збірна України розпочала відбір до Євро-2021 з двох домашніх матчів проти Фінляндії та Мальти. В першій грі підопічні Руслана Ротаня поступилися — 0:2, а потім розтрощили мальтійців — 3:0.

У матчі проти Фінляндії нашим не вистачило зіграності в обороні та реалізації моментів біля воріт суперника.

Із Мальтою клас команд виявився абсолютно різним. Українці повністю домінували на полі й закономірно легко розібралися з суперником. Гості шансів не мали. Питання було тільки в рахунку гри.

37-річний Руслан Ротань будує нову збірну, яка має бути максимально схожа на команду Андрія Шевченка. Футболісти збірної 20-річних, яка в червні виграла Кубок світу, тільки зараз приєдналися до складу молодіжної збірної. На двох попередніх зборах вони були відсутні, бо готувалися окремо. Чемпіони світу грали більше від оборони, в три центральні захисники. Тому футболісти мають зрозуміти нові вимоги тренера та структуру гри команди. Одразу це зробити буде складно.

Крім того, травми поки що не дозволяють тренерському штабу молодіжної збірної запрошувати всіх найсильніших. Обидві гри пропустити потенційний лідер оборони Денис Попов. Нападаючий Назарій Русин не грав проти Фінляндії через травму.

Ротань має визначитися з кістяком команди. У середині поля потрібно знайти найкраще поєднання гравців. Самі футболісти мають зрозуміти принципи гри та що від них вимагає тренерський штаб.

Наступний матч молодіжна збірна проведе 10 жовтня, четвер. Гратимуть на виїзді проти Румунії.

Зараз ви читаєте новину «"Молодіжці" не вистачає зіграності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути