Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2008 18:31

Михайличенко викликав Мандзюка та Федоріва

У товариському матчі проти Кіпру збірній України не допоможуть два захисники — Дмитро Чигринський та Андрій Несмачний. Вони травмовані. Замість них наставник національної команди Олексій Михайличенко, 44 роки, викликав двох оборонців київського "Динамо" — Віталія Мандзюка та Віталія Федоріва.

— Відбірний турнір Кубка світу для нас почнеться не у вересні, а матчем проти Кіпру, — каже Михайличенко на учорашній прес-конференції. — Я не визнаю товариських матчів. Їх проводять лише ті, хто закінчив грати у футбол. Тому результат у поєдинку проти Кіпру також важливий. На Кіпр я не дивитимуся, я дивитимуся на своїх футболістів.

Тренер не знає, чи зіграє в матчі капітан збірної Андрій Шевченко. За неофіційною інформацією, він проходить медичні тести в Німеччині.

— Із Шевою не все ясно, — підтверджує головний тренер. — Є сумніви щодо його фізичного стану.

На збір викликано 18 футболістів. 14 приїхали до Києва, четверо, які представляють "Дніпро", приєднаються до команди вже на Кіпрі, де вони проходять збір.

— Атмосфера в команді нормальна. Бійка між динамівцями та гірниками під час фіналу Кубка Першого каналу — це нормально, це емоції на полі. У неділю ввечері "збірники" цих двох клубів абсолютно нормально спілкувалися. З чаєм, з кефіром.

Матч Кіпр — Україна відбудеться у столиці Кіпру Нікосії 6 лютого. Початок о 18.00 за київським часом. Трансляція на Першому національному почнеться о 19.15. Права на показ матчу обійшлися Федерації футболу України у 20 тис. євро, хоча грецька компанія, володар телеправ, спочатку просила 70 тис.

Наступний спаринг збірна України проведе 26 березня проти Сербії. 24 травня зустрічатимемося з Нідерландами, 1 червня — зі Швецією, потім на території Німеччини зіграємо проти Польщі. У листопаді — товариська зустріч з Норвегією. Серпневий спаринг-партнер команди Михайличенка визначається.

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко викликав Мандзюка та Федоріва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути