пʼятниця, 21 вересня 2007 14:50

"Металіст" удев"ятьох вистояв у Ліверпулі

У першому раунді Кубка УЄФА дніпропетровський "Дніпро" та харківський "Металіст" стартували з виїзних нічиїх. Дніпропетровці не змогли взяти ворота шотландського "Абердіна" — 0:0, а "Металіст" обмінявся голами з англійським "Евертоном — 1:1.

— Шотландці мали територіальну перевагу впродовж матчу, — розповідає "ГПУ" заслужений тренер України Анатолій Заяєв, 75 років. — Якби не голкіпер гостей Кернозенко, "Дніпро" міг би програти.

"Металіст" пропустив перший гол на 15-й хвилині. Після кутового відзначився захисник Хіберт. На 70-й хвилині австрійський арбітр Фріц Штухлік вилучив захисника "Металіста" Ганцарчика і призначив пенальті у ворота гостей. Форвард Енді Джонсон потужно пробив під поперечину. Суддя попросив перебити, бо хтось із гравців "Металіста" до удару вбіг у штрафний майданчик. Повторний удар голкіпер "Металіста" відбив.

На 78-й хвилині гості провели контратаку, у результаті якої Едмар упіймав на протиході голкіпера "Евертона" Вессельса — 1:1.

За хвилину до кінця основного часу арбітр угледів у штрафному майданчику гостей порушення правил із боку захисника "Металіста" Олександра Бабича. Він отримав друге попередження й залишив поле. Пенальті знову взявся виконувати Джонсон. Він ударив вище поперечини.

Повторні поєдинки відбудуться у Дніпропетровську та Харкові 4 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" удев"ятьох вистояв у Ліверпулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути