середа, 23 серпня 2017 06:10

Мейвезер може побити рекорд Марчіано

У ніч проти неділі, 27 серпня, на арені "Те-Мобайл" у Лас-Вегасі, США, відбудеться бій між представниками різних видів єдиноборств. У 12-раундовому поєдинку за правилами професіонального боксу зустрінуться нещодавно найкращий боксер світу незалежно від вагової категорії, американець Флойд Мейвезер-молодший, 40 років, і найпопулярніший боєць змішаних єдиноборств — ірландець 29-річний Конор Макгрегор. Початок трансляції на телеканалі "2+2" о 6:00 27 серпня. Текстова трансляція — gazeta.ua

Гучний поєдинок з елементами шоу має побити всі рекорди за доходами і стати найдорожчим в історії. В сумі він принесе організаторам понад $500 млн — 12,745 млрд грн, очікують. А гонорари учасників шоу сягнуть не більш як $100 млн — 2,55 млрд грн.

Фаворит двобою — Флойд Мейвезер-молодший. Він виграв усі 49 поєдинків на профі-ринзі, 26 — нокаутом. Є чемпіоном світу в чотирьох вагових категоріях. Тривалий час Флойда визнавали найкращим боксером світу за версією американського журналу "Ринг". Два роки тому оголосив про завершення боксерської кар'єри. В разі перемоги поб'є рекорд свого співвітчизника Роккі Марчіано від 1955 року. У Роккі теж 49 перемог у 49 боях.

Для чемпіона Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) — найпрестижніша організація у змішаних єдиноборствах — у двох вагових категоріях Конора Макгрегора цей бій буде дебютний у професіональному боксі. А в змішаних єдиноборствах він має 21 перемогу, 18 нокаутів і три поразки.

Американець став абсолютним чемпіоном світу

Американець Теренс Кроуфорд став абсолютним чемпіоном світу в першій напівсередній вазі. Це відбулося вперше за останні 12 років. Попереднім "абсолютним" був американець Жермен Тейлор.

20 серпня Кроуфорд у третьому раунді нокаутував іншого володаря двох титулів, намібійця Джуліуса Індонго, й об'єднав у своїх руках пояси всіх основних боксерських федерацій. У свіжому рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії Кроуфорд підніметься на сходинку-другу, очікують. До бою він посідав четверте місце. Українець Василь Ломаченко в цьому рейтингу — п'ятий. А очолює рейтинг американець Андре Ворд.

Зараз ви читаєте новину «Мейвезер може побити рекорд Марчіано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути