вівторок, 07 вересня 2010 07:41

Матч проти Польщі треба забути

Матч із Польщею з розряду тих, про які треба якомога швидше забути. Гри не було, зрозуміло, що її треба шукати. Але я не робив би трагедії після дебютного матчу Юрія Калитвинцева — він тільки розбирається що до чого. І розмови про те, що Юрієві не вистачає жорсткості — дурниці. По-перше, він достатньо вимогливий. По-друге, у збірній не треба нікого сварити: там досвідчені люди, й усі все розуміють. Думаю, Калитвинцева залишать головним тренером, якщо не втрутиться політика. Або не знайдуть якогось маститого зарубіжного наставника. Але, переконаний, Калитвинцев і сам упорається: нічого, що молодий.

Новачки збірної себе не показали. Насамперед, Красноперов. Зрозуміло, що його позиція — не та, щоб бути на видноті, але й у відборі чи перехопленнях він себе ніяк не проявив. Здає Тимощук. Це турбує. З кожною грою Анатолій грає все гірше. Помиляється в передачах ближньому, чого раніше за ним не помічали. Алієв же не зміг зв"язати півзахист із нападом.

Шевченко пропустив кілька матчів за клуб. Це позначається на його діях, не завжди приймає правильні рішення. Втрачена швидкість, тому не вдається обігрувати один в один. Захисники відтирають від м"яча. Але у Шеві я впевнений — його клас спокійно дозволить протриматися на рівні до Євро-2012.

Хачеріді відверто втратив голову і грає так, ніби йому байдуже

Турбує оборона. Розривали на флангах, а підстраховка не працювала, бо центральні захисники і за своєю зоною не встежили. Хачеріді відверто втратив голову і грає так, ніби йому байдуже. Складається враження, що він підхопив "зіркову" хворобу. Думаю, такі люди, як Шева, поставлять його на місце.

Сьогодні матч проти Чилі. Команда на Кубку світу сподобалася швидкістю, але діяла хаотично — усі в атаку. Але це їх проблеми. Головне — гра збірної України. Думаю, буде краще, ніж із Польщею, бо гірше вже нікуди. Гратиме Коноплянка, який може розбігтися й дати нашій команді швидкість: у Лодзі були помітні проблеми з переходом в атаку.

Зараз ви читаєте новину «Матч проти Польщі треба забути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути