Ексклюзиви
пʼятниця, 25 листопада 2016 06:25

Ломаченко зустрінеться з Волтерсом
2

Ніколас Волтерс за зросту 170 сантиметрів має розмах рук 185
Фото: ФОТО З САЙТА www.yahoo.com
Василь Ломаченко вперше захищатиме титул чемпіона світу

Недільного ранку 27 листопада українець Василь Ломаченко, 28 років, проведе перший захист титулу Всесвітньої боксерської організації у першій легкій вазі. До бою має шість перемог, одну поразку, чотири нокаути. Суперник — колишній суперчемпіон за версією Всесвітньої боксерської асоціації у напівлегкій вазі, 30-річний Ніколас Волтерс з Ямайки. На його рахунку 26 перемог, одна нічия, 21 нокаут. Зустріч відбудеться в Лас-Вегасі, США.

Волтерс із грудня 2012-го майже два роки володів титулом Всесвітньої боксерської асоціації (WBA). У жовтні позаторік став суперчемпіоном WBA. В червні 2015 року втратив цей титул на зважуванні перед боєм із колумбійцем Мігелем Марріягою — не вклався у ліміт напівлегкої ваги. Пік кар'єри боксера з Ямайки припав на 2014-й. Тоді він нокаутував двох топових бійців — австралійця Віка Дарчіняна і філіппінця Ноніто Донейра.

Волтерс — фізично сильний атлет із особливими антропометричними даними. За зросту 170 см має розмах рук 185 см. У Ломаченка — зріст 168 см і розмах рук — 166 см. У день бою Волтерс важитиме на 4–5 кг більше, ніж Ломаченко. Ямаєць володіє нокаутуючим ударом з обох рук. Він працьовитий і напористий. При цьому має чимало вад у техніці й захисті.

Ломаченко вирізняється ювелірною технікою, високою швидкістю і прекрасною роботою на ногах. Останній фактор повинен стати ключем до його яскравої перемоги. Українець постійно зміщуватиметься з лінії атаки суперника і жалитиме його швидкими серіями й комбінаціями. Головне — бути сконцентрованим і не давати вдарити себе протягом усього поєдинку.

Gazeta.ua планує текстову трансляцію бою. О 5:00 в неділю його почне показувати телеканал "Інтер".

Ворд переміг у бою року, але став тільки другим у рейтингу

20 листопада відбувся бій року між росіянином Сергієм Ковальовим й американцем Андре Вордом. Судді мінімально — 114:113 — віддали перемогу останньому. У новому рейтингу американського журналу "Ринг" найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії Ворд піднявся на дві сходинки і зараз другий. Ковальов опустився на одну позицію й посідає третє місце. Очолює список найкращих боксерів світу нікарагуанець Роман Гонсалес. Василь Ломаченко — сьомий.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко зустрінеться з Волтерсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути