Ексклюзиви
пʼятниця, 23 червня 2017 05:20

Ломаченко увійшов до п'ятірки найкращих боксерів світу

Єдиний український чемпіон світу у двох вагових категоріях 29-річний Василь Ломаченко вперше увійшов до п'ятірки найкращих боксерів сучасності незалежно від вагової категорії. Рейтинг укладає американський журнал "Ринг". Василь піднявся з шостої позиції на п'яту.

Причина — падіння росіянина Сергія Ковальова з другого на сьоме місце. 17 червня Ковальов програв Андре Ворду. Американець зміцнив свій статус лідера рейтингу. Другий тепер — казахстанець Геннадій Головкін, третій — нікарагуанець Роман Гонсалес, четвертий — американець Теренс Кроуфорд.

Ломаченко потрапив у десятку найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії рік тому. Тоді уродженець Одещини нокаутував чемпіона світу Романа Мартінеса і став сьомим.

Найвище серед українців піднімався Володимир Кличко. 2015 року він був другий — після американця Флойда Мейвезера-молодшого.

Наступний бій Ломаченко проведе проти Орландо Салідо. Ймовірно, 5 серпня цьогоріч у Лос-Анджелесі, США. Це й буде матч-реванш суперників. Перший відбувся у березні 2014-го. Українець програв його. Це поки що єдина поразка Ломаченка. На професійному ринзі має також вісім перемог, шість — нокаутом.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко увійшов до п'ятірки найкращих боксерів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути