вівторок, 13 червня 2017 00:10

Квіти від тренера-чемпіона

— Коли любиш свою дружину, то не шукаєш іншої жінки. Ти хочеш і надалі бути одруженим із коханою. І я хочу залишатися із "Шахтарем", — каже наставник донецького клубу Паулу Фонсека.

Після матчу з "Динамо" запитала на прес-конференції, чи точно португалець продовжить свою роботу в Україні. Останні п'ять років Фонсека затримувався у клубах не довше одного сезону.

— Я зазвичай ішов не тому, що робив щось погане. Але розумію, на що ви натякаєте, — усміхається Паулу. Преса писала про інтерес до наставника "Шахтаря" з боку грандів чемпіонату Франції ПСЖ і "Монако".

— Зараз я почуваюся наче вдома. Це мій перший закордонний досвід. Чесно кажучи, не можу бути амбітнішим, ніж зараз. Ми виграли чемпіонат із великим відривом від головного суперника і здобули Кубок. Команда розуміє мої ідеї і поняття у футболі.

Це був останній домашній матч "Шахтаря" в сезоні. З початку року донеччани переїхали у Харків на стадіон "Металіст". Після прес-конференції журналісти аплодували Фонсеці. Паулу вже залишав конференц-зал, але повернувся.

— І ще одна річ, — звернувся англійською до преси. — Хочу подякувати журналістам. Прекрасно розумію, що у вас не завжди легка робота.

Після матчу команда одразу поверталася в Київ. В аеропорту Харкова португалець з'явився з букетом білих троянд. У літаку Фонсека пройшовся салоном і подарував по квітці дівчатам. Я свою троянду навіть засушила.

Паулу протягом сезону відзначався людяними вчинками і цікавими прес-конференціями. А квіти від Фонсеки — це взагалі найяскравіше враження від цього сезону. Бо сам український футбол — сумне видовище. За наступний сезон і зовсім страшно. Добре, що португалець залишається.

Зараз ви читаєте новину «Квіти від тренера-чемпіона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути