вівторок, 29 липня 2008 16:04

Іспанці виграють треті поспіль перегони "Тур де Франс"

У неділю на Єлисейських полях фінішували 95-ті велоперегони "Тур де Франс". Найпрестижніші змагання в професійному велоспорті виграв іспанець Карлос Састре. Іспанці виграють третю поспіль Велику петлю, як ще неофіційно називають ці змагання.

На нинішньому "Тур де Франс" виступили два українці — Ярослав Попович і Володимир Густов. І якщо останнього розглядали як "лейтенанта", тобто чорнового працівника команди, то багато українських любителів велоспорту небезпідставно чекали успіху від Поповича. На торішній Великій петлі Ярослав фінішував восьмим і прагнув покращити цей результат. На жаль, у Франції галичанин виступив невдало. 24-те місце в генеральній класифікації — не та позиція, яку у світовому велоспорті посідає Попович.

— Досі шукаю відповідь, чому так сталося, — не приховує розчарування в розмові із кореспондентом "ГПУ" Попович. — Поки що бачу одне пояснення — я перепрацював на командних зборах.

Тепер Ярослав, який є найоплачуванішим олімпійцем України, готується до групових перегонів у Пекіні, що відбудуться 9 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Іспанці виграють треті поспіль перегони "Тур де Франс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути