понеділок, 19 січня 2009 19:08

"Інтер" пропустив 3 голи за 30 хвилин

Автор: фото: REUTERS/Alessandro Bianchi
  У центральному матчі 19-го туру чемпіонату Італії ”Лаціо” зіграв унічию з ”Ювентусом” — 1:1. На газоні лежить один з лідерів ”Ювентуса” Павел Недвед, який 5 років відіграв у складі ”Лаціо”
У центральному матчі 19-го туру чемпіонату Італії ”Лаціо” зіграв унічию з ”Ювентусом” — 1:1. На газоні лежить один з лідерів ”Ювентуса” Павел Недвед, який 5 років відіграв у складі ”Лаціо”

У чемпіонаті Іспанії "Реал" виграв домашній матч проти "Осасуни" (2:1) за відвертої підтримки арбітра Переса Бурруля, який не призначив два пенальті у ворота мадридців. "Реал" посідає друге місце в турнірній таблиці, відстаючи на 12 очок від "Барселони", яка на своєму полі розібралася з "Депортіво" — 5:0. Суперник київського "Динамо" в кубку УЄФА "Валенсія" знову зіграла видовищний і результативний матч — на виїзді проти "Атлетіка". Левантійці його програли 2:3 (забивали у "Валенсії" Вілья та Морієнтес) і йдуть четвертими.

Суперник харківського "Металіста" — "Сампдорія" минулого тижня двічі програла в чемпіонаті Італії з однаковим рахунком — 0:2 . Спочатку виїзний поєдинок "Ромі", а потім домашній — "Палермо". Після першого кола "Сампдорія" посідає 15-те місце, ідучи в п"ятьох очках від зони вильоту.

Лідер турніру та чемпіон Італії міланський "Інтер" програв у Бергамо "Аталанті" — 1:3, пропустивши три голи за 30 хвилин, і тепер випереджає "Ювентус" на три очки.

Третім іде "Мілан", який переміг удома "Фіорентину" — 1:0. Андрій Шевченко весь матч просидів на лаві запасних. Цей поєдинок може стати останнім для бразильця Кака у складі "Мілана". На найкращого футболіста світу-2007 активно полює англійський "Манчестер Сіті", 11-та команда тамтешньої прем"єр-ліги. Улітку клуб очолив арабський шейх Мансур Саєд Аль Нахьян. Він уже купив у "Реала" Робіньйо за 40 млн євро, а учора делегація "Манчестер Сіті" провела переговори з керівництвом "Мілана" щодо продажу Кака за 100 млн євро. Сам гравець отримуватиме 500 тис. євро щотижня. Улітку 2003 року "Мілан" купив Кака за 8 млн євро в бразильського "Сан-Паулу". За цей час Кака виграв усі можливі командні та індивідуальні призи.

У чемпіонаті Англії "Тоттенхем", суперник "Шахтаря", зіграв удома внічию з "Портсмутом" — 1:1 і посідає 15-те місце.

Сам "Шахтар" нині перебуває на підготовчому зборі в Іспанії. Гірники в товариському матчі обіграли аутсайдера чемпіонату Німеччини "Борусію" з Менхенґладбаха — 3:0 (відзначилися Гладкий, Кастільйо та Селезньов). Там же готується і київське "Динамо". Команда Юрія Сьоміна зіграла внічию з клубом третьої німецької бундесліги "Унтерахінгом" — 3:3 (голи за киян забили Мілевський і двічі Бангура).

"Металіст" на зборі в Арабських Еміратах зіграв три матчі: з узбецьким"Пахтакором" (0:1), одним із місцевих клубів другого дивізіону (2:0, Олійник, Девіч) та "Катаром" — 2:2 (Конюшенко, Девіч).

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" пропустив 3 голи за 30 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути