Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2007 17:47

Ферґюсон скаржиться на суддівство

Автор: фото: Reuters/Eddie Keogh
  Матч ”Арсенал”—”Манчестер Юнайтед”. Півзахисник ”Арсеналу” Томаш Росицький бореться з Кріштіану Рональду (у темній формі)
Матч ”Арсенал”—”Манчестер Юнайтед”. Півзахисник ”Арсеналу” Томаш Росицький бореться з Кріштіану Рональду (у темній формі)

У чемпіонаті Англії зустрічалися лідери турніру. Лондонський "Арсенал" приймав "Манчестер Юнайтед". Гості під час зустрічі постійно вели в рахунку, але "канонірам" вдалося відігратися — на гол Руні відповів Фабреґас. А після влучного удару Кріштіану Рональду відзначився Вільям Ґаллас.

— Гра була рівною, — каже "ГПУ" колишній гравець"Манчестера Юнайтед" Андрій Канчельскіс, 38 років. — "Арсеналу" пощастило швидко відігратися після перерви, а ще більше — коли забив Ґаллас.

Незадовго до голу Кріштіану Рональду тренер "Арсеналу" Арсен Венгер замінив півзахисників Росицького та Глєба.

— Венгер вирішив грати на перемогу, тому замість Росицького випустив форварда Едуардо, — припускає Канчельскіс.

Сам тренер після матчу визнав, що суперник мав перевагу.

— До перерви ми не змогли зіграти у свій футбол, діяли надто обережно, — зауважує Венгер. — Потім просто проявили характер.

Його колега Алекс Ферґюсон поскаржився на арбітра поєдинку Говарда Вебба:

— Коли Ґаллас зрівнював рахунок, він підштовхнув Саа. Замість того, щоб пробити штрафний, ми почали з центру поля.

"Ліверпуль" на виїзді не зміг переграти "Блекберн" — 0:0. Форвард збірної України в матчі участі не брав — 3 листопада о 23.55 за київським часом у Вороніна народився син. Зріст новонародженого — 51 см, вага — 3120 г. Футболіст та його дружина Юлія планують назвати хлопчика Андрієм.

"Челсі" на виїзді обіграв "Віґан" — 2:0. Андрій Шевченко, який тиждень тому забив "Лестеру" в Кубку Ліги, просидів у запасі.

"Арсенал" та "МЮ" набрали по 27 очок, причому лондонці провели на матч менше. Третій — "Челсі" з 24 очками.

У чемпіонаті Іспанії "Реал" на виїзді поступився "Севільї" — 0:2. Тренер мадридців Бернд Шустер однією з причин поразки назвав незадовільне суддівство:

— Не розумію, чому рефері не призначив пенальті, коли збили Рауля. А взагалі "Севілья" була значно сильнішою за "Валенсію", яку ми перемогли в гостях — 5:1.

"Реал" залишився лідером — 25 очок. На очко менше в "Барселони".

У чемпіонаті Німеччини знову не може забити "Баварія". Після нічиєї у Дортмунді мюнхенці вдома "всуху" зіграли з "Айнтрахтом" і тепер випереджають "Гамбург" тільки на два очки.

Пітерський "Зеніт" має 58 очок і зберігає лідерство в чемпіонаті Росії. Команда Анатолія Тимощука перемогла ФК "Москва" — 1:0.

Московський "Спартак" переміг "Ростов" — 3:0 і має 56 очок. Рахунок зі штрафного відкрив українець Калиниченко. Заключний тур чемпіонату Росії відбудеться 11 листопада. "Зеніт" зіграє в Раменському проти"Сатурна", а "Спартак" прийматиме земляків-динамівців.

Завершували футбольну програму на вихідних змагання в Італії. "Ювентус" приймав "Інтер". Гості відкрили рахунок після удару Круса. Зрівняв його Каморанезі за 15 хв. до закінчення зустрічі — 1:1.

— "Інтер" виглядав солідніше. Мав перевагу й повинен був подвоювати рахунок, — стверджує Канчельскіс. — Так би й було, якби не голкіпер "Юве" Буффон.

В "Інтера" 25 очок, він лідирує. "Ювентус" відстає на чотири очки й іде четвертим. Друга — "Фіорентина" (23 очки), третя — "Рома" (22). "Мілан" має 14 очок і дев"яте місце.

Зараз ви читаєте новину «Ферґюсон скаржиться на суддівство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути