понеділок, 23 липня 2007 16:05

"Динамо" відстає від "Дніпра" на чотири очки

У другому турі чемпіонату України з футболу відбулися дві помітні події. По-перше, "Динамо" вдруге поспіль утратило очки. Це сталося в київському "дербі" з "Арсеналом". На другій доданій хвилині "канонір" Селезньов ударом через себе здобув для команди очко — 2:2. "Дублем" відзначився дебютант "Динамо" 24-річний бразилець Майкл.

— По одному матчу складно судити про справжній потенціал гравця. Майкл — технічний футболіст, забив п"яткою в стилі Роналдо. Я б не проводив аналогій з ним та Корреа, який теж вдало розпочинав минулий сезон, — коментує дебют Майкла заслужений тренер України Сергій Морозов, 57 років.

Друга прикметна подія туру — поразка "бронзового" призера минулорічної першості. У Луганську "Металіст" поступився місцевій "Зорі" з рахунком 2:3.

"Дніпро" та запорізький "Металург" поки що не втрачали очок у цьому чемпіонаті.

— Я не виключаю, що за підсумками нинішньої першості один із наших грандів не потрапить у зону Ліги чемпіонів, — припускає Сергій Морозов. — В Україні сформувалась п"ятірка твердих команд, які будуть забирати очки в лідерів. Це "Дніпро", "Таврія", "Карпати", "Металіст" і донецький "Металург". Особливо мені подобається, як зараз грають донеччани. Бельгійський спеціаліст Джос Дарден зміг створити організований колектив.

19-річний форвард "Шахтаря" Олександр Гладкий двічі "розписався" у воротах "Нафтовика".

— Доки Гладкий забиватиме, доти його будуть ставити в "основі". Але ці два голи — один рівень, а от забити в матчах кубку УЄФА та Ліги чемпіонів — зовсім інший. Саме ці турніри покажуть справжню силу Олександра. У матчі з "Динамо" було помітно, що він ще не досить впевнений в собі.

У другому турі на полі не з"явилися зіркові придбання "Динамо" та "Шахтаря" — форварди Бангура та Лукареллі.

— Перша причина, через яку тренери не ставлять їх, — функціональний стан. Друга — бережуть для Ліги чемпіонів. Не хочуть, щоб футболіст зазнав недоречної травми, — пояснює Морозов.

Третій тур чемпіонату 27 липня відкриють у Донецьку "Шахтар" та "Зоря".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" відстає від "Дніпра" на чотири очки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути