Ексклюзиви
вівторок, 13 лютого 2018 00:30

"Динамо" повернуло Дениса Бойка

Керівництво київського "Динамо" повернуло до складу команди воротаря 30-річного Дениса Бойка. Причина — травма основного голкіпера Георгія Бущана й оренда Максима Коваля іспанському "Депортиво".

Бойко — вихованець "Динамо". За основну команду киян виступав із 2005-го по 2014 роки. Потім пере­йшов до "Дніпра" і став фіналістом Ліги Європи-2015.

Згодом голкіпер вирушив до турецького "Бешикташа", але не зміг закріпитися в основному складі, зігравши п'ять матчів. Минулого сезону Бойко орендувала іспанська "Малага". Там він теж провів п'ять поєдинків. Останнім часом тренувався з молодіжною командою "Бешикташа".

— Головний мінус Бойка — дефіцит гральної практики, — каже головний редактор порталу "Динамоманія" Євген Сідаш, 41 рік. — Але на його боці ­досвід. Може швидко зігратися з футболістами, які були його партнерами раніше — тим же Хачеріді.

Бойко — вихованець "Динамо", йому не потрібен тривалий період для адаптації. Інша річ — чи буде він взагалі задіяний у найближчих матчах. Адже до старту сезону обмаль часу (перший офіційний матч 2018 року кияни проведуть 15 лютого. — ГПУ), за який нереально набрати потрібні кондиції. Імовірно, цей крок більше зроблений, щоб посилити конкуренцію.

Контракт Дениса Бойка з "Динамо" укладений до закінчення нинішнього сезону.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" повернуло Дениса Бойка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути