вівторок, 13 лютого 2018 05:46

"Динамо" зіграє проти команди Чигринського

Автор: www.HDYNAMO.KIEV.UA
  Дмитро Чигринський — гравець основного складу грецького АЕКа
Дмитро Чигринський — гравець основного складу грецького АЕКа

У стикових матчах Ліги Європи Україну представлятиме один клуб — київське "Динамо". У четвер підопічні Олександра Хацкевича проведуть виїзний поєдинок 1/16 фіналу проти грецького АЕКа.

— Найголовніша кадрова втрата для "Динамо" — те, що взимку пішов Домагой Віда. Ключовий гравець захисту, людина з характером, яку важко буде замінити, — каже 47-річний Андрій Шахов, заступник головного редактора журналу "Футбол". — Додамо до цього постійні травми Хачеріді. Прийшли два новачки — Артем Шабанов і Карлос Самбрано. Останній — перед другим збором. Йому потрібен час, щоб звикнути до партнерів

АЕК іде другим у чемпіонаті Греції. Вийшов до півфіналу Кубка Греції, обігравши за сумою двох матчів "Олімпіакос". Охарактеризуйте майбутнього суперника "Динамо".

— Команда дуже міцна, дисциплінована, з характером, уміє терпіти. Усе це прищепив іспанський тренер Маноло Хіменес. У матчі з "Олімпіакосом" зафіксували 50 фолів на дві команди, вони били один одного. Це було випробування характерів, особливо в першому таймі: на 28 фолів було 36 ударів по воротах. "Динамо" треба бути готовим до того, що доведеться проявити характер.

Грецькі вболівальники — одні з найгарячіших у Європі. Чи важко буде грати в Афінах?

— Не скажу, що в АЕКа надпотужна підтримка. В середньому на матчі команди в чемпіонаті країни зараз ходять не більше 8 тисяч людей. Нинішній рекорд — 25 тисяч. На матчі з "Олімпіакосом", на стадіоні, що вміщує майже 70 тисяч. Навіть на Лігу Європи ходять близько 17 тисяч. Лічені рази продавалися квитки на верхній ярус. На "Динамо" туди вирішили продати тільки чотири сектори. Ще одна особливість "Спіроса Луїса" — старий стадіон, із біговими доріжками, із трибунами, які дуже далеко від поля.

У складі АЕКа грає українець Дмитро Чигринський. Яка його роль у команді?

— Лідер команди, найсильніший захисник АЕКа. Коли здоровий, то завжди в основному складі. Зараз у цьому плані все гаразд.

Тактично АЕК діє по-різному. Може зіграти в три захисники. Може — у чотири, як це було в останніх матчах і, очевидно, проти "Динамо" — також.

Також можливі варіанти з нападниками — один чи два.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграє проти команди Чигринського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути