середа, 29 серпня 2012 05:45

"Динамо" слід уникати фолів біля своїх воріт

29 cерпня київське "Динамо" вдома проведе повторний поєдинок четвертого кваліфікаційного раунду, плей-оф, Ліги чемпіонів проти німецької "Боруссії" з Мьонхенґладбаха. Виїзний поєдинок тиждень тому динамівці виграли — 3:1. Цей результат означає, що підопічним Юрія Сьоміна достатньо не пропустити вдома трьох голів, аби гарантувати собі участь у груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Чого слід остерігатися "динамівцям"?

1. Не пропустити швидкий гол

Зрозуміло, що "Боруссії" втрачати нічого. І з перших хвилин німці спробують зіграти на чужій половині поля. Гра першим номером — не найсильніша сторона клубу. Для "Динамо" важливо робити ритм матчу повільним. Здебільшого підопічним Юрія Сьоміна вдавалося це в гостях після того, як команда повела в рахунку.

2. Не дати шансу Аранго після штрафного

Поява захисника Євгена Хачеріді, який відбув триматчеву дискваліфікацію, має зміцнити шанси киян після розіграшу кутових. Залишаються штрафні удари. У "Боруссії" є майстер їх виконання венесуелець Хуан Аранго, автор переможного гола в суботньому поєдинку чемпіонату Німеччини проти "Гоффенгайму". Тож "динамівцям" слід уникати фолів поблизу свого штрафного майданчика.

3. Флангові провали

У першому матчі у крайніх зонах "Динамо", захищаючись, зіграло слабко. Треба бути готовими й до зміни флангів гравцями "Боруссії", як це було у першому матчі, й більшої ставки на Германна, хоча він і випав з основного складу. Натомість кияни для зміцнення флангів можуть залучити Олега Гусєва, який не грав у першому поєдинку.

4. Надмірна обережність

Юрій Сьомін любить перестраховуватися. Передматчевий розклад сил дозволяє киянам не форсувати подій, але грати з низькою лінією оборони. Випускати п'ятого, "зайвого" захисника у стартовому складі також недоцільно: будь-який рикошет може бути проти "динамівців".

5. Вилучень

Пункт особливо стосується Євгена Хачеріді. Хотілося б, щоб Юрій Сьомін мав максимальну обойму на стартові матчі групового турніру.

Футбол. Ліга чемпіонів. Четвертий кваліфікаційний раунд — плей-оф. Повторний матч

29 серпня, середа

"Динамо" (Київ, Україна) — "Боруссія" (Мьонхенґладбах, Німеччина).

21.45 за київським часом. Київ. Національний спортивний комплекс "Олімпійський", розрахований на 70 тис. 50 глядачів.

Суддя: Крейг Томпсон (Шотландія).

ТБ: "1+1", пряма трансляція

Шанси на вихід до групового турніру: 90% — 10%.

 

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" слід уникати фолів біля своїх воріт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути