пʼятниця, 08 січня 2016 06:10

"Динамо" може повернути Рубена

Київське "Динамо" відпустило до німецького "Штутгарта" нападаючого Артема Кравця. Він гратиме в оренді, яка розрахована на півроку. Крок логічний: форвард у вирішальних для ­команди матчах групового турніру Ліги чемпіонів не потрапляв навіть на лаву запасних. Тренер ­Сергій ­Ребров віддавав перевагу Жуніору Мораешу й Лукашу Теодорчику.

Тому напередодні весняної частини сезону чемпіон України повинен залучити до складу ще одного нападаючого. Оптимальний варіант — повернення аргентинця 29-річного Марко Рубена.

У нього чинний контракт із "Динамо". Підписав його влітку 2012-го. Але не зміг заграти у Юрія Сьоміна й Олега Блохіна. Невдало пішов в оренду до французького "Евіана". Повернувся на батьківщину до клубу "Росаріо Централь". Чудово відіграв 2015-й. Забив 21 гол і став найкращим бомбардиром і гравцем чемпіонату.

"Росаріо Сентраль" прагне викупити контракт футболіста. "Динамо" просить $6 млн. Для аргентинського клубу це — дорого. Сам Рубен хоче залишитися на батьківщині. Але не виключено, що повернеться до Європи, аби зіграти в Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" може повернути Рубена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути