Ексклюзиви
понеділок, 04 червня 2007 15:51

Данилко не візьме з Шевченка грошей

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Андрій Шевченко (праворуч) прощається з Олександром Слободяном
Андрій Шевченко (праворуч) прощається з Олександром Слободяном

4 вересня у Києві відбудеться благодійний матч зірок італійської та української естради із зірками італійського та українського спорту. Його організовує форвард "Челсі" Андрій Шевченко, 30 років. Минулої п"ятниці він проанонсував цю подію.

— Перший подібний поєдинок в італійському Мілані відбувся 31 травня 2005-го, — Шевченко, одягнений у легку білу сорочку та блакитні джинси, говорить російською. Поруч із ним сидять сестра Олена та почесний президент концерну "Оболонь" Олександр Слободян. — Тоді його організацією займався мій благодійний фонд та благодійний фонд актора Річарда Гіра. Зібрали 1 мільйон євро, який розділили навпіл ці два фонди. Скільки вдасться виручити в Києві, не знаю. Це залежатиме від інтересу до події з боку ЗМІ. Подію в Мілані у прямому ефірі транслював державний телеканал РАІ, який заплатив за це 200 тисяч євро.

Шевченко не знає, на якому з київських стадіонів відбудеться поєдинок.

— Не хочеться, щоб арена була напівпорожньою. Хоча квитки будуть недорогими — від 20 до 50 гривень. Після поєдинку, можливо, відбудеться концерт за участю зірок італійської естради. Я знаю, як її представників люблять в Україні.

Склад учасників заходу визначається.

Точно буде Ерос Рамазотті

— У Мілані був присутній Дієго Марадона, — каже Шевченко. — Зараз у нього проблеми зі здоров"ям. Він перебуває в іншому кінці планети, тому його поява в Києві малоймовірна. Точно буде Ерос Рамазотті. Взагалі зірки не просять гонорару за виступ. Ми спробували дізнатися номер телефону Андрія Данилка. Через хвилину він сам передзвонив, сказав, що згоден взяти участь в акції безкоштовно.

Запитую, де Шевченко проведе відпустку.

— Минулий тиждень провів у Києві, — усміхається Андрій. — У суботу полетів до Парижа й підтримав збірну України в матчі з французами. Це і все, що поки що можу сказати. Після операції почуваюся нормально, до початку міжсезонного збору буду в строю.

Нині преса активно пише про те, що нападаючий може повернутися до італійського "Мілана".

— Нічого не говоритиму з цього приводу, — заявляє Шева. — Багато недостовірної інформації. Кожне моє слово перекручується. Питання переходу я на сьогодні прибрав би.

Шевченко разом із сестрою, її чоловіком Андрієм та Олександром Слободяном іде до окремої кімнати. На вулиці стоїть його сріблястий джип "лексус". Шева виходить через тридцять хвилин. Стоїть поруч із Слободяном.

— Будем продолжать сотрудничество, — каже керівник "Оболоні". Вони прощаються.

Футболіст зупиняється біля журналістів. Погоджується відповісти на одне запитання, але як тільки його просять оцінити свій сезон у "Челсі", пришвидшує ходу до авто.

— Ніякого "Челсі", — каже. — Тільки благодійний матч.

Сідає за кермо сам. Кричить "Лєна!", підганяючи сестру. Та підходить і сідає праворуч. На задньому сидінні зять Шевченка. Його сестра розмовляє по телефону, машина набирає хід Рейтарською.

Зараз ви читаєте новину «Данилко не візьме з Шевченка грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути