Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2007 16:19

Бій Кличко — Маклайн не відбудеться через травму українського боксера

Українського боксера-суперважковаговика Віталія Кличка, 36 років, прооперували у клініці австрійського Інсбрука. Кличко готувався до бою з американцем Джамілем Маклайном, який мав відбутися 22 вересня у Мюнхені, й пошкодив спину.

— Віталій нині почуваться добре, — говорить представник промоутерської компанії "К-2", що належить братам Кличкам, Том Леффер. — На тренуванні Кличко "забив" спину. Хірургічне втручання було необхідним, адже треба було послабити тиск на нерв. У середу Віталій має виписатися з лікарні.

Леффер розповів, що боксер не має наміру закінчувати кар"єру. Бій проти Маклайна відміняється, адже Віталій лише за місяць-півтора зможе приступити до тренувань.

У таборі Маклайна звістку про травму Кличка сприйняли з недовірою.

— Десь місяць тому я дізнався, що Кличко програє усі спаринги, — говорить адвокат американського боксера Майк Борао. — Він всерйоз розглядав варіант відмови від бою. Я не кажу, що він вигадав травму. Але факт: спочатку ці чутки, потім травма. Це шокувало нас. Жах! Маклайн три місяці готувався до бою, тільки вчора провів 12 раундів спарингу. Ми мали вилітати до Німеччини, а що робитимемо нині — не знаю.

Експерт із боксу Володимир Гендлін, 70 років, каже "ГПУ", що не сумнівається в істинності травми Кличка.

— Знаю Віталія особисто. Він ніколи нікого не боявся й не уникав боїв, — вважає Гендлін. — Говорив із ним. Важко сказати, чи повернеться Віталій у бокс. Це залежатиме від стану його здоров"я.

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличко — Маклайн не відбудеться через травму українського боксера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути