понеділок, 12 січня 2009 17:50

Бекхем офіційно дебютував у "Мілані"

Усі троє суперників українських клубів у Кубку УЄФА минулими вихідними провели матчі у своїх національних чемпіонатах.

Найяскравіший поєдинок видав майбутній опонент київського "Динамо" — іспанська "Валенсія". Підопічні Унаї Емері приймали "Вільярреал" і, ведучи по ходу зустрічі 2:0 та 3:2, виграти в цьому левантійському дербі не зуміли — 3:3. Один із м"ячів забив найкращий бомбардир "Валенсії" Давід Вілья. На нього претендує "Барселона". Але керівництво "Валенсії", незважаючи на важку економічну ситуацію в клубі, відмовилося продавати як Вілью, так і іншого лідера — Давіда Сильву. Після 18 турів "Валенсія" має 34 очки і посідає четверте місце.

Лідирує ж у чемпіонаті Іспанії "Барселона", яка на виїзді обіграла "Осасуну" — 3:2, хоча ще за десять хвилин до фінального свистка поступалася — 1:2. "Барса" має 47 очок і на 12 пунктів випереджає "Реал" і "Севілью". 31-річний форвард "Реалу" Рауль провів проти "Мальорки" 500-й поєдинок за клуб і забив у ньому свій 212-й м"яч у чемпіонатах Іспанії. Кращий показник має тільки Альфредо ді Стефано — 216 м"ячів.

"Тоттенхем", з яким у лютому зіграє "Шахтар", поступився в чемпіонаті Англії "Вігану" — 0:1. Після цієї виїзної невдачі команда Харрі Реднаппа опустилася в зону вильоту — 18-те місце. Центральний поєдинок туру відбувся в Манчестері, де "Юнайтед" обіграв "Челсі" — 3:0 і вийшов у потенційні лідери прем"єр-ліги. "МЮ" відстає від "Ліверпуля", що лідирує, на п"ять очок, проте має дві гри в запасі.

"Сампдорія" — суперник "Металіста" — 18-й тур чемпіонату Італії закінчила нічийним результатом. Підопічні Вальтера Мацаррі зіграли 1:1 в Удіне з місцевим "Удінезе" і розташувалися на 14-й позиції. Лідер турніру — міланський "Інтер" — удома не зміг виграти в "Кальярі" (1:1), що дозволило туринському "Ювентусу" скоротити відставання до чотирьох очок. Третій, із відставанням від "Інтера" на дев"ять пунктів, — "Мілан". Клуб Андрія Шевченка в Римі звів унічию матч проти "Роми" — 2:2. Сам українець усю гру просидів на лаві запасних. Зате його партнер, англієць Девід Бекхем, перебував на полі 89 хв.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем офіційно дебютував у "Мілані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути