Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2020 00:41

"Барселона" без Мессі розгромила "Динамо"

 

Київське "Динамо" програло іспанській "Барселоні" домашній матч четвертого туру групового турніру Ліги чемпіонів — 0:4. Усі голи гості забили в другому таймі.

Тренер "Барселони" Роналд Куман виставив другий склад. Із всіх основних гравців у стартовому складі іспанців вийшов тільки воротар Марк-Андре тер Штеґен. Частина провідних футболістів не могли грати через травми, а інші отримали перепочинок. Хорді Альба й Антуан Ґрізманн вийшли на заміну.

"Динамо" теж не могло розраховувати на всіх найсильніших. Поза грою опинилися сім футболістів. Зокрема, капітан команди Сергій Сидорчук і ­лідер Віктор Циганков. Обоє не встигли відновитися повністю від коронавірусу.

Наставник киян Мірча Луческу ­помилився зі складом. У запасі залишився форвард Влади­слав Супряга. Микола Шапаренко формально грав на правому краю півзахисту. Через це в "Динамо" порушилася система гри. Нападника Беньяміна Вербича тягнуло в глибину поля. Микола Шапаренко більше грав у центрі, ніж на фланзі. Томаш Кендзьора один не справлявся ні в обороні, ні в атаці.

"Барселона" контролювала м'яч і грала через короткий пас. "Динамо" намагалося швидко переходити в атаку.

Матч закінчився після першого голу. Його на 52-й хв. забив правий захисник Дест. Одним із найслабших у "Динамо" став лівий центральний захисник Віталій Миколенко. Вдруге іспанський клуб забив після його помилки.

Рахунок закономірний. Луческу не міг розраховувати на всіх найкращих футболістів і мав обмежений вибір дій. Через паузу на матчі збірних і перенесений коронавірус фізичний стан гравців був не найкращий. Команду Луческу міг урятувати тільки перший гол або фарт, який мав би додати емоційних сил. "Динамо" не змогло стримати суперника в середині поля, тому пропущений гол був питанням часу. "Барселона" грала напіврезервом, без ­Ліонеля Мессі, але не відчула проблем зі здобуттям трьох очок.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" без Мессі розгромила "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути