Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2008 16:06

"Азовмаш" виграв чемпіонат України з баскетболу

Маріупольський "Азовмаш" втретє поспіль став чемпіоном України з баскетболу. У фінальній серії донбаські баскетболісти перемогли БК "Київ". Протистояння лідерів вітчизняного баскетболу склалося з чотирьох матчів. Перші два поєдинки відбулися в Києві: спочатку перемогли столичні баскетболісти, а потім — маріупольці. На своєму майданчику "Азовмаш" виграв двічі поспіль.

— Коли ми програли перший матч у Києві, я сказав хлопцям: ви можете виграти у будь-якої команди. Тільки треба вірити в це, — говорить спортивний директор "Азовмашу" Рімас Гірскіс, 58 років. — Хлопці повірили й забезпечили результат навіть без двох травмованих лідерів — Едді та Ліщука. Помітно, що" Азовмаш" значно додав в оборонній грі.

Президент чемпіонів Олександр Савчук проте сезоном не надто задоволений.

— Прекрасний фініш чемпіонату, але до того все складалося провально. Нестабільний виступ у регулярному чемпіонаті, ранній виліт із Євркоубків.

Символічна стартова п"ятірка чемпіонату виглядає так: Пух Джетер (розігрувач, БК "Київ"),

Панайотіс Ліаделіс (атакувальний захисник, "Азовмаш"), Артур Дроздов (легкий форвард, БК "Київ"), Єгор Мещеряков (потужний форвард, "Азовмаш"), Володимир Гуртовий (центровий, "Політехніка").

Зараз ви читаєте новину «"Азовмаш" виграв чемпіонат України з баскетболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути