вівторок, 26 червня 2007 16:11

Альтман очолить "Іллічівець"

Колишній наставник одеського "Чорноморця", помічник Олега Блохіна у збірній України Семен Альтман, 61 рік, став головним тренером маріупольського "Іллічівця". Він підписав з маріупольським клубом контракт на один рік.

— У мене була купа тренерів, яких я міг запросити, — каже "ГПУ" почесний президент "Іллічівця" Володимир Бойко, 68 років. — Серед них — Грозний, Павлов, Яремченко. Альтман просто був першим у списку, тому він і працюватиме.

— Спокусили тренера фінансами?

— Та до чого тут фінанси? Маріуполь — центр українського футболу з точки зору інфраструктури. Приїдьте подивіться. Києву до нас ще дуже далеко. Завдання одне — наступного року повернутися до вищої ліги. І зробимо ми це завдяки українським хлопцям — у мене в команді не буде жодного легіонера.

Хто замінить Альтмана у "Чорноморці" — невідомо. Серед претендентів — Віктор Догадайло, колишній помічник Альтмана, і екс-тренер донецького "Металурга" та московського "Торпедо" Віталій Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Альтман очолить "Іллічівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути