пʼятниця, 16 травня 2008 18:18

30-й тур відбудеться в суботу

Матчі 30-го, заключного, туру чемпіонату України відбудуться 17 травня, а не 18-го. Рішення щодо перенесення поєдинків із неділі на суботу спільно ухвалили Професійна футбольна ліга та Федерація футболу України. Причиною став указ президента України Віктора Ющенка про те, що 18-го числа в державі буде день скорботи. Поминатимуть жертв політичних репресій 1937–1938 років. Документ був підписаний торік 21 травня.

— Справді, Ющенко підписав указ ще торік. Однак відповідними листами від Секретаріату президента та Кабінету Міністрів він був підкріплений тільки в четвер, — пояснює виконавчий директор ПФЛ Анатолій Попов, 59 років. — Саме в цих листах була констатація: 18 травня країна має відмовитися від розважальних заходів. Тому сумнівів у тому, що треба переносити поєдинки, не виникло. Або на 17-те, або на 19 травня. Враховуючи, що теоретично ще можливий "золотий матч", а 24 травня товариську зустріч проводить збірна України, вирішили завершити чемпіонат у суботу. Обдзвонили клуби. Вони з розумінням поставилися до нашої позиції.

Усі матчі 30-го туру розпочнуться о 18.00.

Зараз ви читаєте новину «30-й тур відбудеться в суботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути