Ексклюзиви
пʼятниця, 22 жовтня 2010 15:30

Руні продовжив контракт з "Манчестер Юнайтед"

Руні продовжив контракт з "Манчестер Юнайтед"

Вейн Руні продовжив контракт з англійським футбольним клубом "Манчестер Юнайтед". Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Нова угода Руні з "МЮ" розрахована на п'ять років. Скільки Руні буде заробляти за новим контрактом, не уточнюється. Термін попередньої угоди нападаючого з "МЮ" закінчувався в червні 2012 року.

За словами головного тренера "Манчестера" сера Алекса Фергюсона, останній тиждень переговорів вийшов непростим. При цьому Фергюсон підкреслив, що він задоволений рішенням Руні залишитися в команді.

Сам футболіст сказав, що він радий підписати новий контракт з "МЮ". За словами Руні, Фергюсон і власники клубу (американська сім'я Глейзерів) переконали його продовжити угоду.

У середині жовтня Руні зустрівся з Фергюсоном і заявив, що він твердо вирішив покинути "Манчестер". Форвард попросив тренера відпустити його з команди до закінчення контракту. За даними ЗМІ, причиною такої заяви стало погіршення відносин Руні з Фергюсоном, пов'язане з тим, що наставник в останніх матчах кілька разів не включав форварда в основний склад.

ЗМІ повідомляли також, що Руні вимагає за новим контрактом зарплату в розмірі 14 мільйонів євро на рік (перш форвард отримував 4,77 мільйона євро в рік), в той час як "МЮ" пропонує нападаючому лише незначне збільшення зарплати.

Повідомлялося, що в послугах Руні зацікавлені "Манчестер Сіті", лондонський "Челсі", а також мадридський "Реал".

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Руні продовжив контракт з "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути