пʼятниця, 22 жовтня 2010 13:35

Пола Гаскойна затримали за зберігання наркотиків

Пола Гаскойна затримали за зберігання наркотиків

Колишнього футболіста збірної Англії Пола Гаскойна затримано за зберігання наркотиків. Разом з 43-річним Гаскойном був затриманий ще один чоловік, підозрюваний у збуті наркотиків. Про це пише британське видання The Daily Telegraph. Чи висунуті Гаскойну звинувачення, не уточнюється. Гаскойн в даний час проходить обвинуваченим у справі про водіння автомобіля в нетверезому вигляді.

Гаскойн провів ніч з 21 на 22 жовтня в тюремному ув'язненні. В даний час, за даними видання, колишнього футболіста допитують.

Які саме наркотики знайшли у Гаскойна, не уточнюється, але повідомляється, що мова йде про заборонені речовини класу A, до яких у Великобританії відносяться сильнодіючі наркотики, головним чином опіати, а також кокаїн, деякі стимулятори і галюциногени.

Гаскойн багато років бореться з алкогольною залежністю і регулярно потрапляє в скандальні історії, пов'язані з вживанням спиртного. 20 жовтня Гаскойн постав перед судом у справі про водіння в нетверезому вигляді, і його попередили, що він може отримати три місяці в'язниці. Крім того, колишньому футболістові загрожує позбавлення водійських прав. Чергове засідання суду у цій справі відбудеться 3 листопада.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Пола Гаскойна затримали за зберігання наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути