середа, 20 жовтня 2010 17:25

Брати Клички відвідали Бріггса у лікарні

Брати Клички відвідали Бріггса у лікарні
Віталій Кличко, який відстояв титул чемпіона світу WBC, сьогодні розповів, про стан Шеннона Бріггса після поєдинку.

"Стійкість і мужність Шеннона Брігса вражаючі, - каже Кличко. - Незважаючи на всі мої зусилля, він простояв на ногах всі 12 раундів. Після поєдинку, вже в роздягальні, він втратив свідомість і його відвезли в одну з клінік Гамбурга. На наступний ранок я відвідав його. Зустрів у палаті заплакану дружину Шеннона. Мої емоції, звичайно, були дуже далекі від позитивних. Проговорили з Бріггсом. Потім його відвідав і мій брат Володимир. Слава Богу, травми, отримані Шенноном - не небезпечні для життя. Думаю, що дуже скоро він вийде з клініки і полетить до себе додому."

Нагадаємо, Шеннон Бріггс отримав переломи обох виличних кісток у бою з українцем Віталієм Кличком. Після поєдинку американець був доставлений в лікарню, де лікарі виявили у нього переломи кількох кісток обличчя, в тому числі і обох скул.

Як повідомляє boxingscene, лікарі також зафіксували у Бріггса струс мозку, а також розтягнення зв'язок і розрив м'яза правого плеча. 17 жовтня Бріггс перебував у палаті інтенсивної терапії.

Нагадаємо, 17 жовтня Кличко захистив титул чемпіона світу в бою з Шенноном Бріггсом. Поєдинок відбувся у німецькому Гамбурзі на арені "О2 World".

За матеріалами СПОРТглавред, Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Брати Клички відвідали Бріггса у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути