понеділок, 18 жовтня 2010 08:55

Бріггс перебуває в реанімації в критичному стані

Бріггс перебуває в реанімації в критичному стані

Як повідомляє німецька преса, Шеннон Бріггс перебуває в реанімації університетської клініки Гамбурга.

Після бою у боксера були діагностовані переломи стінок орбіт обох очей, крім того, було встановлено, що Шеннон пошкодив зв'язки і м'язи руки (згідно rtl.de - лівої, інші джерела вважають, що правої) в початкових раундах.

Лікар Штефан Бок, який спостерігав за ходом поєдинку, сказав на прес-конференції, що він зупинив би бій після 10 раунду, але у рефері були вказівки від WBC не переривати поєдинок без особливої на те потреби, щоб дати можливість Бріггсу битися за титул.

Лікар Бок повідомив, що в лікаря є можливість показати червону картку, але він нею не скористався, бо реакція зіниць Шеннона між раундами була в нормі. Боку вселила побоювання сонливість Бріггса в останній третині поєдинку, тому що це може бути симптомом струсу мозку.

Лікар підкреслив, що рішення про переривання бою прийняти дуже непросто - з одного боку, "існує життя і після боксу", з іншого - "чи варто позбавляти боксера іноді останнього шансу на титул?".

Тренер Віталія Кличка Фріц Здунек відзначив, що, якби Шеннон був його підопічним, він викинув би рушник в 10 раунді, прагнучи захистити боксера від наслідків для здоров'я.

Раніше повідомлялося, що Шеннон Бріггс після бою з Віталієм Кличком був відправлений до лікарні на медичне обстеження.

Сам Кличко побажав Бріггсу одужати і продовжити виступи на ринзі.

"Сподіваюся, що отримані ним пошкодження не несуть загрози життю. Він чудовий боєць, що вміє влаштовувати шалено класні шоу. І я бажаю йому всього самого найкращого", - заявив українець.

Додамо, що поєдинок між чемпіоном світу WBC Віталієм Кличком і американцем Шенноном Бріггсом встановив теле-рекорд в Німеччині в нинішньому році: бій подивилися 12,59 млн глядачів. Попереднє досягнення нинішнього сезону належало Гран-прі Бахрейну Формули-1, який дивились 10,51 млн глядачів.

За матеріалами Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Бріггс перебуває в реанімації в критичному стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути