неділя, 17 жовтня 2010 11:48

"Я б зупинив бій після 10 раунду" - лікар про Бріггса

"Я б зупинив бій після 10 раунду" - лікар про Бріггса
Шеннона Бріггса відправили до лікарні після бою з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC українцем Віталієм Кличком.

"Бріггса відправили на обстеження - він пропустив кілька сильних ударів. Йому стало недобре, він невпевнено стояв на ногах, похитувався, тому ми і вирішили відправити його в лікарню, щоб виключити можливість крововиливу в мозок", - заявив лікар у рингу Стефен Бок, якого цитує "Sportbox.ru".

За словами Бока, він вже у десятому раунді зауважив, що стан Бріггса близький до критичного, але, за правилами федерації, не мав права втручатися в те, що відбувається, поки рефері на рингу не запитає його думки. Але цього так і не відбулося. "Я б зупинив бій після 10 раунду. Але арбітр вважав, що Бріггс може продовжувати бій. Крім того, до загального здивування, американець у 11-му і 12-му раундах відносно непогано пересувався по рингу. Напевно, він отримав струс мозку, але я сумніваюся, що у нього відкрилася кровотеча", - додав лікар.

Представник Klichko Management Group Том Леффлер повідомив, що менеджер та промоутер Бріггса перед боєм просили представника WBC не переривати бій, якщо Шеннон буде отримувати дуже сильні удари, оскільки це, ймовірно, останній шанс боксера виграти чемпіонський титул.

Нагадаємо, чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Кличко захистив свій титул в бою з американцем Шенноном Бріггсом. Поєдинок відбувся у німецькому Гамбурзі на арені "О2 World".
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «"Я б зупинив бій після 10 раунду" - лікар про Бріггса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути