пʼятниця, 08 жовтня 2010 12:53

"Ростов" Протасова чотири місяці не отримує зарплатні

"Ростов" Протасова чотири місяці не отримує зарплатні
Футболісти клубу російської прем'єр-ліги "Ростов" оголосили страйк у зв'язку із заборгованістю по зарплаті. У четвер, 7 жовтня, гравці відмовилися виходити на тренування, пише видання "Советский спорт". У цей день команда повинна була почати підготовку до матчу 24-го туру з казанським "Рубіном", який відбудеться 16 жовтня.

За даними "Советского спорта", заборгованості із зарплат і преміальних становлять два-три місяці. Сайт уболівальників "Ростова" повідомляє, що гравці не отримують зарплату вже чотири місяці.

На офіційному сайті "Ростова" інформації про те, чи відбулася запланована на 7 жовтня тренування, немає. 10 жовтня в Ростові-на-Дону повинні пройти святкування, присвячені 80-річчю футбольного клубу.

У чемпіонаті Росії 2010 року "Ростов" ділить шосте-сьоме місце з московським "Локомотивом". У 23 матчах команди набрали по 33 очки. Найкращим результатом "Ростова" у чемпіонатах Росії є шосте місце в 1998 році. Тоді команда називалася "Ростсельмаш".

Нагадаємо, тренерський штаб "Ростова" з 19 грудня 2009 року очолює Олег Протасов.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «"Ростов" Протасова чотири місяці не отримує зарплатні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути