Ексклюзиви
пʼятниця, 24 вересня 2010 12:38

Хокей. ВЧБ. "Сокіл" зазнав першої поразки від провінційного "Шинника"

Хокей. ВЧБ. "Сокіл" зазнав першої поразки від провінційного "Шинника"

Аутсайдер Екстраліги "Шинник" з Бобруйська, який пропустив у минулому турі дев"ять шайб від "Немана", забетонував свої ворота і добився першої в історії перемоги над "Соколом".

Бобруйчани в минулому сезоні ходили в улюблених клієнтах киян (українська команда здобула всі чотири перемоги), але цього разу дали відсіч українцям, обігравши київського фаворита насухо.

Складно було уявити, що команда-аутсайдер, що набрала досі одне очко в шести стартових турах, здатна так різко змінитися і з"явитися у вигляді грізної сили.

Героєм зустрічі став воротар "Шинника" Степан Горячевских, який відбив всі 46 кидків по своїх воротах! Екс-голкіпер "Юності" і "Шинника" утвердився в ролі найбільш незручного воротаря для "Сокола" в історії чемпіонатів Білорусі.

"Що не вийшло? Абсолютно нічого, - сказав у післяматчевому інтерв"ю прес-службі клубу головний тренер киян Олександр Сеуканд. - Оборони взагалі не було, самовіддачею також не блиснули. Крім усього іншого, пропустили безглузді голи з власної вини. Не обійшлося і без недооцінки суперника, за що суперник покарав. Плюс здорово зіграв Горячевских на останньому рубежі. Може, йому хтось і закидає по 9 шайб, але тільки не гравці "Сокола".

Після 7-го туру ВЧБ "Сокіл "з 13 очками йде на сьомому місці, а "Шинник" з 4-ма на останньому 12-ому.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Хокей. ВЧБ. "Сокіл" зазнав першої поразки від провінційного "Шинника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути