неділя, 12 вересня 2010 14:06

Кличко відправив Пітера в лікарню

Кличко відправив Пітера в лікарню
Менеджер Семюеля Пітера Івайло Готцев повідомив про те, що його боксер, нокаутуваний чемпіоном WBO і IBF у суперважкій вазі українцем Володимиром Кличком, після бою був доставлений в одну з лікарень Франкфурта-на-Майні, де відбувся поєдинок.

"Сьогодні ми зустрілися з найкращим супертяжем у світі, - сказав Готцев. - Він довів це, також як і те, що його дуже важко перемогти. Семюель відчуває себе вже добре, навіть знову жартує. Тим не менш, він перебуває під постійним медичним наглядом і відправлений до лікарні. Йому варто певний час перебувати під суворим лікарським контролем".

Нагадаємо, сьогодні вночі, 12 вересня, у Франкфурті-на-Майні Володимир Кличко в чудовому стилі переміг Семюела Пітера, нокаутувавши суперника в 10-му раунді.

Це вже тринадцята поспіль перемога Кличка. Таким чином, на рахунку українця 55 перемог, причому 49 з них нокаутом, і три поразки. Для Пітера це була четверта поразка в кар"єрі при 34 перемогах, з яких 27 нокаутом.
За матеріалами Korrespondent
Зараз ви читаєте новину «Кличко відправив Пітера в лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути