Ексклюзиви
середа, 08 вересня 2010 11:55

"Збірній України не вистачає цілісності" - Калитвинцев

"Збірній України не вистачає цілісності" - Калитвинцев

Виконуючий обов"язків головного тренера національної збірної України Юрій Калитвинцев вважає, що в матчі з командою Чилі наша команда виглядала краще, ніж три дні тому в грі з поляками.

"Можу сказати, те ж саме що я говорив після гри з Польщею. Епізодами ми показували непогану гру, але трохи не вистачало цілісності. Хоча позитивних моментів у грі було набагато більше. Хлопці намагалися зробити все те, що ми просили. В обороні, вважаю, зіграли краще, ніж з поляками. Що стосується кінцівки, то через два дні на третій грати важкувато.

У збірної Чилі завдяки головному тренеру є напрям в грі, вони серйозно поставилися до поєдинку з нами, провели десятиденний збір. В цілому, гра вийшла непоганою, я подякував хлопцям за ставлення і віддачу на полі і на тренувальних заняттях", - сказав Калитвинцев, якого цитує "Спорт-Экспресс в Украине".

Тренер також відзначив, що поки не зовсім задоволений грою Олександра Алієва, так як цей футболіст, на думку тренера, має більший потенціал.

"Я говорив уже, що не скоро буду задоволений грою Алієва. Тому що з таким потенціалом показувати стільки, скільки він показує - недостатньо. Але він сам розуміє, що йому потрібно додавати. Ну, заб"є він один гол, але два заб"ють з-під нього. Саша все це розуміє і хоче вийти на новий рівень гри. Я йому навіть не говорив, що не поставлю сьогодні на гру, але він не образився, сприйняв все нормально", - сказав він.

Наставник збірної також сказав, що як і раніше розраховує на Андрія Шевченка аж до Євро-2012:

"Я його бачу в команді сьогодні і розраховую на нього. Він дуже позитивно впливає на атмосферу в команді, багато для цього робить. Він хоче не просто брати участь в чемпіонаті Європи, але і чогось на ньому досягти".

Нагадаємо, вчора збірна України в товариському матчі з рахунком 2:1 обіграла команду Чилі.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Збірній України не вистачає цілісності" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути