Ексклюзиви
субота, 04 вересня 2010 19:11

"Ерікссон є лише одним з кандидатів" - Суркіс

"Ерікссон є лише одним з кандидатів" - Суркіс

Президент ФФУ Григорій Суркіс підтвердив, що Свен-Горан Ерікссон, який очолював на ЧС-2010 у ПАР команду Кот-д"Івуару, через компанію, яка представляє його інтереси, звернувся до федерації з пропозицією про готовність очолити збірну України.

Колишній головний тренер збірної Мирон Маркевич залишив свій пост в знак протесту рішення контрольно-дисциплінарного комітету федерації щодо зняття з "Металіста" дев"яти очок. КДК ФФУ визнала матч харків"ян і "Карпат", який відбувся 19 квітня 2008, договірним.

"Ерікссон поки лише один з кандидатів, - сказав Суркіс. - Втім, поки пошук нового наставника для національної команди не актуальний. У вересневих матчах у нашої збірної є тренер - Юрій Калитвинцев, і він має всі шанси довести свою здатність позбутися невдовзі від приставки "в.о.".

Нагадаємо, виконком Федерації футболу України призначив на вересневі матчі з Польщею і Чилі виконуючим обов"язки головного тренера асистента Маркевича Юрія Калитвинцева.

За матеріалами "СЭ в Украине"

Зараз ви читаєте новину «"Ерікссон є лише одним з кандидатів" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути