неділя, 22 серпня 2010 14:47

Валуєва чекає операція

Валуєва чекає операція

Російського боксера-важковаговика Миколу Валуєва чекає операція на лівому плечі і на суглобі правої руки. Про це 22 серпня в інтерв'ю німецькій газеті Bild am Sonntag заявив лікар спортсмена Вальтер Вагнер.

Медик зауважив, що суглоби і кістки Валуєва серйозно зносилися. При цьому він додав, що операція буде означати піврічну заборону на тренування і, можливо, кінець спортивної кар'єри росіянина.

Сам Валуєв, якому 21 серпня виповнилося 37 років, також ставить під сумнів своє боксерське майбутнє. За його словами, головним для нього залишається здоров'я, і з упевненістю сказати про подальші заняття спортом можна буде вже в 2011 році.

За свою кар'єру Микола Валуєв провів 52 бої, вигравши 50 з них. Він двічі володів титулом чемпіона світу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

У своєму останньому бою в листопаді 2009 року Валуєв поступився цим званням британцеві Девіду Хею, програвши за очками. У червні стало відомо, що боксер має намір взяти участь у виборах до законодавчих зборів Санкт-Петербурга.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Валуєва чекає операція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути