Ексклюзиви
пʼятниця, 11 червня 2010 19:02

Матч-відкриття ЧС-2010 закінчився внічию

Матч-відкриття ЧС-2010 закінчився внічию

У першому поєдинку на чемпіонаті світу в Південній Африці збірна господарів мундіалю зіграла внічию з мексиканцями - 1:1.

Цього моменту всі вболівальники світу чекали цілих 4 роки. Саме стільки часу пройшло з моменту закінчення останнього мундіалю в Німеччині. Збірні господарів і Мексики першими вийшли на поле цього турніру.

У стартовому матчі в обох команд багато чого не виходило, хвилювання таки наявне, а від цього і кілька грубих помилок. Особливо це стосується центральної лінії оборони Мексики. Саме провал у центрі захисту дозволив Сіпве Тшабалала увійти в історію як автору першого м'яча на турнірі. Незабаром господарі ще двічі пройшли центр оборони суперника, та пробити Рохас не зуміли.

А ось єдина помилка африканської команди в обороні коштувала їм перемоги. Захисники невдало зіграли при виконанні "поза грою", залишивши свого воротаря наодинці з трьома гравцями суперника, і Рафа Маркес розстріляв Кхуне.

Хоча за кілька хвилин до фінального свистка Мфела міг подарувати своїй країні прекрасне свято, проте м'яч після його удару прийняла на себе штанга воріт.

ЧС-2010.

Група "A"

ПАР - Мексика - 1:1

Голи: 1:0 - Тшабалала (55), 1:1 - Рафаель Маркес (79)

За матеріалами Турнир
Зараз ви читаєте новину «Матч-відкриття ЧС-2010 закінчився внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути