Ексклюзиви
четвер, 27 травня 2010 13:14

Роналду зустрічається з російською моделлю (ФОТО)

У нападаючого мадридського "Реала" Кріштіану Роналду знову нова дівчина. Усього рік тому громадськість активно обговорювала роман футболіста з Оленою Хейнес, колишньою дружиною відомого англійського мільйонера-бізнесмена Джона Хейнеса.

Потім його застукали в Манчестері, коли він виходив з готелю Hilton, з якоюсь невідомою білявкою. А ще місяць тому Роналду ходив на побачення із зіркою реаліті-шоу Кім Кардашьян.

Тепер Роналду розважався з дівчиною на яхті поблизу Корсики. Нову пасію гламурного футболіста звуть Ірина Шейк (справжнє ім'я Ірина Шайхлісламова). Дівчина народилася в Челябінській області, а зараз живе в Європі, де працює моделлю.

До речі, в Іри, як і у Кріштіану, контракт з "Армані". Саме на зйомках рекламного ролика вони і познайомилися.

Але однією участю у відеозаписі Роналду і Шейк не обмежилися. Пара, судячи з усього, дуже весело провела час, пише popcornnews.ru. І хоча Іра стримано говорить про Роналду, називаючи його "гарним другом" і просто "приємним хлопцем", зрозуміло, що у португальця закрутився новий роман.

За матеріалами Террикон, Блик

Зараз ви читаєте новину «Роналду зустрічається з російською моделлю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути