Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2010 10:33

БК "Азовмаш" відсторонили від єврокубків

БК "Азовмаш" відсторонили від єврокубків

Маріупольський БК "Азовмаш" отримав лист Генерального секретаря ФІБА Патріка Бауманна, згідно з яким клуб не зможе виставляти свою команду в єврокубках до того часу, поки не виконає рішення суду у справі Рамона Ван де Харе.

У своєму листі Бауманн нагадав азовмашівцям, що ще в грудні 2009 року клубу було запропоновано виконати постанову Арбітражного суду Швейцарії щодо конфлікту з екс-гравцем Рамоном Ван де Харе, а також рішення Апеляційного суду, що накладає заборону на реєстрацію нових гравців "Азовмаша".

Підсумувавши ситуацію, функціонер виконав стару загрозу: "Через те, що клуб продовжує ігнорувати всі ці зобов'язання ФІБА накладає подальшу санкцію: баскетбольний клуб "Азовмаш" усунений від участі в міжнародних клубних змаганнях", - повідомив Бауманн в листі.

Нагадаємо, що Арбітражний суд у Швейцарії зобов'язав "Азовмаш" розрахуватися з Рамоном Ван де Харе, а також покрити всі судові витрати, після того як клуб розірвав контракт з гравцем в односторонньому порядку.

У зазначені терміни, "Азовмаш" не зміг виконати вимоги суду, після чого ФІБА своїм офіційним листом повідомило про те, що клубу заборонено реєструвати нових гравців.

Варто відзначити, що "Азовмаш" подавав апеляцію у Вищий Спортивний Арбітраж у Швейцарії на рішення арбітражного суду ФІБА, але програв.

За матеріалами isport.ua, korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «БК "Азовмаш" відсторонили від єврокубків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути