Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2010 08:35

"Арсенал" програв "Порту" через помилки воротаря

"Арсенал" програв "Порту" через помилки воротаря

Португальський "Порту" обіграв лондонський "Арсенал" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Матч, що відбувся в Португалії ввечері в середу, 17 лютого, завершився з рахунком 2:1 на користь португальців.

Першими рахунок у матчі відкрили футболісти "Порту" завдяки помилці воротаря лондонців Лукаша Фабіанскі. Голкіпер "Арсеналу" фактично забив м"яч у свої ворота, не зумівши перехопити простріл з флангу у виконанні Варели. Через сім хвилин - на 18-ій хвилині матчу - 35-річний захисник "Арсеналу" Сол Кемпбелл зрівняв рахунок, забивши гол після подачі кутового.

Переможний гол португальці забили на 55-ій хвилині матчу. На цей раз, як і в першому забитому м"ячі, також не обійшлося без помилки голкіпера Фабіанскі. Воротар "Арсеналу" узяв м"яч в руки після передачі Кемпбелла, внаслідок чого арбітр зустрічі Мартін Ханссон призначив вільний удар з меж штрафного майданчика лондонців. Поки гравці "Арсеналу" поверталися в свою штрафну, португальці розіграли вільний удар, вивівши на ударну позицію Радамела Фалькао, який і забив вирішальний гол.

Паралельний матч між "Баварією" і "Фіорентиною" в Мюнхені завершився з аналогічним рахунком на користь господарів поля. Перемогу німцям принесли Ар"єн Роббен, який реалізував пенальті під кінець першого тайму, і Мирослав Клозе, який забив переможний гол за хвилину до кінця матчу.

16 лютого пройшли два інших матчі в рамках першого раунду 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. "Мілан" на своєму полі програв "Манчестер Юнайтед" (2:3), а мадридський "Реал" на виїзді поступився "Ліону" (1:0).

Ліга чемпіонів

1/8 фіналу

Перші матчі

Порту Португалія - Арсенал Англія - 2:1 (1:1, 1:0)

Голи: 1:0 - Гонсалвеш Варела (11), 1:1 - Кемпбелл (18), 2:1 - Фалькао Гарсіа (51).

ПОРТУ: Елтон, Фусіле, Алвеш, Роланду, Перейра, Рубен Мікаел (Беллускі, 85), Регес, Мейрелеш (Коста, 68), Гонсалвеш Варела, Фалькао Гарсіа, Халк (Гонсалес, 81).

АРСЕНАЛ: Фабіанскі, Санья, Вермален, Кемпбелл, Кліши, Діабі, Денілсон, Фабрегас, Росіцкі (Уолкотт, 68), Бендтнер (Вела, 83), Насрі (Ебуе, 88).

Попередження: Діабі (32), Алвеш (34), Фусиле (64), Перейра (78), Регес (84).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" програв "Порту" через помилки воротаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути