Ексклюзиви
середа, 27 травня 2009 18:20

Померла донька Майка Тайсона

Автор: фото з сайту www.dailymail.co.uk
  Майк Тайсон із донькою Ексідас три роки тому. Спортсмен любив дивитися, як дівчинка бавиться зі своїм братом 7-річним Мігелем
Майк Тайсон із донькою Ексідас три роки тому. Спортсмен любив дивитися, як дівчинка бавиться зі своїм братом 7-річним Мігелем

Донька американського боксера 42-річного Майка Тайсона померла у лікарні. 4-річна Ексідас Тайсон заплуталася у дроті від тренажера й задушилася.

Нещасний випадок стався у будинку боксера в американському місті Фенікс, штат Аризона. Ексідас гралася на тренажері й випадково заплуталася у дроті. Непритомну дитину забрали до лікарні. Кілька годин вона перебувала у реанімації, однак її не змогли врятувати.

Сусіди спортсмена кажуть, що Ексідас була грайливою і веселою дитиною. Любила кататися на велосипеді, віталася з усіма сусідами.

— Якось вона підійшла до мене й запитала, чи є в мене вдома шоколад, — розповідає сусідка Тайсонів 74-річна Дінка Редік. — Коли я сказала, що є, попросила винести їй трохи. Я дала їй шоколадку, а вона почала цілувати мені коліна.

Редік каже, що Тайсон часто гуляв із дітьми. Дивився, як вони граються на майданчику. Після смерті Ексідас він попросив не турбувати його та родину. У Феніксі він мешкає із Соль Ксотіл, матір"ю двох своїх дітей — Ексідас та 7-річного Міґеля. Від попередніх двох дружин спортсмен має ще чотирьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Померла донька Майка Тайсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути