Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2008 13:41

Жарт в"єтнамського перекладача підштовхнув Шарапову відкрити тенісний центр

Жарт в"єтнамського перекладача підштовхнув Шарапову відкрити тенісний центр

В"єтнамські журналісти з"ясували, що на початку 2007 року Марія Шарапова вирішила відкрити у цій країні тенісний центр через жарт перекладача, який супроводжував її. Росіянка прийняла спеціальні сітки для лову комарів за тенісні ракетки, і перекладач вирішив не пояснювати, що це насправді.

Подорожуючи південним В"єтнамом, Шарапова попросила водія не везти її по центральним вулицям, щоб уникнути зайвої уваги. Машина поїхала дорогою, оточеною садами, де місцеві жителі боролися з комахами за допомогою спеціальних сіток, зовні схожих на тенісні ракетки.

Шарапова вирішила, що в"єтнамці грають у теніс, і запитала у перекладача, чому у них немає м"ячів. Перекладач вирішив не пояснювати тенісистці, чим займалися садівники, і сказав, що ці жителі дуже бідні і не можуть дозволити собі купити м"ячі.

Через місяць після цього випадку Федерація тенісу В"єтнаму одержала листа від Шарапової, у якому був описаний проект тенісистки, яка вирішила відкрити тенісний центр. На початку 2008 року росіянка відправила свого помічника до В"єтнаму, доручивши йому з"ясувати, чому в"єтнамська сторона не відповіла на її лист.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Жарт в"єтнамського перекладача підштовхнув Шарапову відкрити тенісний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути