Ексклюзиви
понеділок, 02 червня 2008 12:49

Звільнення тренера боснійські фанати відзначили бойкотом матчу збірної

Боснійські вболівальники бойкотували товариський матч збірної країни з командою Азербайджану, який відбувся у місті Зениця в неділю, 1 червня. Тим самим фанати висловили протест проти звільнення тренера національної команди Мехо Кодро.

Згідно з повідомленням боснійського державного телебачення, тільки дванадцять квитків продали за хвилину до початку матчу. В той же час, більше 15 тисяч фанатів відвідали добродійний матч у Сараєво, який організували Кодро і лідер боснійської національної команди нападаючий Елвір Боліч. Ця зустріч пройшла за годину до гри збірної в Зениці.

Уболівальники вивісили банери з гаслами проти Федерації футболу Боснії (NSBIH).

Раніше 19 футболістів збірної відмовилися взяти участь у товариському матчі з Азербайджаном на знак підтримки свого колишнього тренера. Кодро звільнили після того, як він відмовився везти свою команду на гру до Ірану, на проведенні якої наполягала федерація.

Кодро заявив, що не збирається змінювати графік підготовки команди і відміняти заздалегідь заплановану гру з Польщею заради поїздки до Ірану.

На місце виконуючого обов"язки головного тренера збірної Боснії призначили Деньяла Піріча, який раніше працював з молодіжною командою.

Боснійські ЗМІ, уболівальники і футболісти звинувачують Федерацію футболу в корупції. У даний час порушені кримінальні справи проти двох високопоставлених чиновників NSBIH.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Звільнення тренера боснійські фанати відзначили бойкотом матчу збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути