Ексклюзиви
субота, 03 листопада 2007 10:53

Жубер упевнено лідирує після короткої програми на "Скейт Канада"

Вчора у Канаді почався другий етап міжнародної серії Гран-Прі з фігурного катання "Скейт Канада". У чоловіків після короткої програми лідирує діючий чемпіон світу і Європи француз Бріан Жубер. Він більше, ніж на 10 балів випередив свого найближчого переслідувача співвітчизника Яніка Понсеро. Третім йде Джефрі Баттл з Канади.

У змаганнях жінок перед довільною програмою досить несподівано лідирує Лаура Лепісто з Канади. Друга - американка Емілі Х"юз, третя - японка Мао Асада. Господарка змагань Жанні Рошет поки що п"ята. Від першого місця вона відстає на 3,7 бали.

Після короткої програми у спортивних пар уперед відразу вирвалися Альона Савченко та Робін Шолкови з Німеччини. Джессіка Дьюб та Брайс Девісон з Канади другі. Треті росіяни Юко Кавагучі та Олександр Смирнов.

Після обов"язкового танцю лідерство захопили господарі Тесса Віртью та Скотт Муар. Анна Каппелліні та Лука Ланотте з Італії другі. На третьому місці поки що американці Мелісса Грегорі та Денис Пєтухов.

Зараз ви читаєте новину «Жубер упевнено лідирує після короткої програми на "Скейт Канада"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути