середа, 01 грудня 2021 12:48

Зраднику України настійливо порадили вгамувати фінансовий апетит

Зраднику України настійливо порадили вгамувати фінансовий апетит
Андрій Канчельскіс ігнорував збірну України. Фото: РІА "Новості"

Уродженець Кропивницького й колишній футболіст "Манчестер Юнайтед" і збірної Росії Андрій Канчельскіс звернувся до російської поліції через погрози розправою.

За словами Канчельскіса, увечері 22 листопада під час вечері в кафе "Оазис" до нього підійшли кілька невідомих і наполегливо попросили знизити свої вимоги до узбецького "Новбахора" (у серпні ФІФА ухвалила виплатити Канчельскісу €1,6 млн боргу). Андрію запропонували погодитися на €80 тис. Якщо відмовиться - пообіцяли зробити інвалідом. Канчельскіс вирішив не погоджуватися на пропозицію і вирушив до поліції. Там почали перевірку.

Канчельскіс працював у "Новбахорі" із жовтня 2018-го до червня 2019 року. У серпні того ж року він повернувся до виконання обов'язків головного тренера. У жовтні 2020 року він залишив посаду. Причиною була заборгованість із зарплати й невиконання клубом зобов'язань із виплат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній гравець "Ман Юнайтед" пригадав знайомство з Лобановським

Наприкінці 1980-х Андрій Канчельскіс виступав за київське "Динамо" й донецький "Шахтар". Саме з Донецька він поїхав до Манчестера, відмовившись від запрошення збірної України й приставши на пропозицію збірної Росії.

Зараз ви читаєте новину «Зраднику України настійливо порадили вгамувати фінансовий апетит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути