Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2007 11:29

Знаменита плавчиня Інге де Брюїн завершила кар"єру

 

Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання голландка Інге де Брюїн, 33 роки, оголосила про завершення своєї спортивної кар"єри, інформує sports.ru.

- Моя кар"єра закінчена. Я не могла навіть уявити, що вона складеться так успішно. Але тепер пора закінчувати. Мені 33 роки - для плавання я вже бабуся, - сказала спортсменка.

Де Брюїн не брала участі в найбільших турнірах, починаючи з Олімпіади-2004 в Афінах. Вона завоювала вісім олімпійських медалей і п"ять разів ставала чемпіонкою світу.

У 2000 році в Сіднеї вона виграла три "золота" - на дистанціях 50 і 100 метрів вільним стилем, на дистанції 100 метрів батерфляєм і взяла срібло в естафеті 4 по 100 метрів вільним стилем.

У 2004 році в Афінах вона захистила титул на дистанції 50 метрів вільним стилем, виграла срібло на дистанції 100 м, а також узяла дві "бронзи" - на дистанції 100 метрів батерфляєм і в естафеті 4 по 100 метрів вільним стилем.

Зараз ви читаєте новину «Знаменита плавчиня Інге де Брюїн завершила кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути