Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2008 10:46

Зірки НБА допоможуть Нью-Орлеану відновитися після стихії

Суперзірки НБА, які в ході зоряного вікенду братимуть участь в конкурсах слем-данків і триочкових, а також безпосередньо в Матчі всіх зірок, мають намір допомогти Нью-Орлеану боротися з наслідками урагану Катріна.

Очікується, що дохід від 57-го Матчу всіх зірок становитиме 80-90 мільйонів доларів, які і будуть витрачені на цю благородну мету, руку до якої докладуть такі гравці як ЛеБрон Джеймс, Яо Мін, Дірк Новіцкі і Дуайн Уейд.

"Немає нічого важливішого, ніж допомогти цьому місту і цим людям відновити те, що вони втратили під час стихійного лиха. І я радий, що у НБА з"явилася можливість допомогти місту в такій непростій ситуації", - заявив комісіонер НБА Девід Стерн.

Ураган Катріна прийшов в Сполучені Штати 29 серпня 2005 року. В результаті цього стихійного лиха загинули 1300 чоловік. А наслідки руйнувань, завданих Катріною два з половиною роки тому, до сих пір можна побачити в деяких найбільш постраждалих містах, серед яких був і Нью-Орлеан.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Зірки НБА допоможуть Нью-Орлеану відновитися після стихії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути