Ексклюзиви
субота, 31 травня 2008 13:51

Зіркам "Манчестер Юнайтед" минулого встановили пам"ятник

Слідом за виграшем чемпіонату Англії та "Ліги чемпіонів" футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" порадував себе ще однією знаменною подією. Поблизу свого стадіону МЮ встановив статую.  В ній увіковічено трьох найяскравіших в історії манкуніанців атакувальних гравців, які грали в клубі разом – це Джордж Бест, Деніс Лоу і Боббі Чарльтон. Тріо Чарльтон-Бест-Лоу за час своїх спільних виступів з 1964-го по 1968-й роки забило за МЮ 665 м"ячів. Статую розташували поблизу східної трибуни домашньої арени "Манчестер Юнайтед" "Олд Траффорд".

Пам"ятник не тільки символізує шану прихильників та працівників клубу до знаменитих гравців, а й має нагадувати про перший в історії МЮ Кубок європейських чемпіонів, який "червоні дияволи" здобули рівно 40 років тому в 1968 році. На урочистій першій привселюдній демонстрації скульптури були присутні лише двоє з тих, кого вона зображає – Деніс Лоу і Боббі Чарльтон, адже Джордж Бест до цієї події, нажаль, не дожив.

Сер Боббі Чарльтон назвав статую "найбільшим компліментом, яким його та Лоу з Бестом могли винагородити за роки виступів в "Манчестер Юнайтед".

"Мегаспорт"
Зараз ви читаєте новину «Зіркам "Манчестер Юнайтед" минулого встановили пам"ятник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути