пʼятниця, 12 вересня 2008 12:16

Зірка світового баскетболу прощається зі спортом

Центровий клубу НБА "Фінікс Санс" Шакіл О"ніл назвав дату завершення кар"єри, повідомляє ESPN. У четвер, 11 вересня, баскетболіст заявив, що має намір покинути великий спорт "через 735 днів". Це означає, що О"ніл завершить виступи 16 вересня 2010 року, після закінчення свого контракту з "Фініксом".

Спортсмен не уточнив, чому він має намір закінчити кар"єру саме у вересні, а не в травні або червні, коли закінчуються регулярний чемпіонат і плей-офф НБА.

Зі слів О"ніла, він є освіченою людиною, та після закінчення спортивної кар"єри, швидше за все, візьметься за правоохоронну діяльність. Спортсмен навчався в лос-анджелеській академії шерифів.

36-річний О"ніл, чий зріст складає 2,16 метра, почав виступати в НБА в 1992 році. Спортсмен вважається одним з найкращих баскетболістів сучасності. Він чотири рази за свою кар"єру вигравав чемпіонський титул: тричі з "Лос-Анджелес Лейкерс" таі одного разу з "Майамі Хітс".

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Зірка світового баскетболу прощається зі спортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути